u bent hier

Musical bingo


Twee keer kan je bij ons op de Zomerfabriek het wereldberoemde muziekspelshow Indeedy Musical Bingo komen spelen! Indeedy Musical bingo is een unieke muziekgame die de wereld volledig verovert. Het is als een normaal bingospel, maar met popmuziek in plaats van cijfers. Elke keer dat de DJ een nummer van je bingokaart speelt, kruis je het aan. Maak kans op fantastische en kitscherige prijzen! ... Lees meer »

Twee keer kan je bij ons op de Zomerfabriek het wereldberoemde muziekspelshow Indeedy Musical Bingo komen spelen!

Indeedy Musical bingo is een unieke muziekgame die de wereld volledig verovert. Het is als een normaal bingospel, maar met popmuziek in plaats van cijfers. Elke keer dat de DJ een nummer van je bingokaart speelt, kruis je het aan. Maak kans op fantastische en kitscherige prijzen!

Kom bingo spelen met onze Amerikaanse presentator Jess Indeedy en de lokale legende DJ Klankbad en ervaar een fenomenale donderdagavond van epische proporties met hen. Wat kan je verwachten? Drie verschillende rondes van Indeedy Bingo, de beste feestmuziek, leuke wedstrijden, dansende oma's en heel veel glitter. De prijzen variëren van sandwichbroodmachines tot enorme opblaasbare banen, speciale ervaringen of gewoon alcoholische dranken!

De avond wordt afgesloten met een wild dansfeest, dus neem je meest vrolijke collega's en vrienden mee!

Kom zeker op tijd om de beste plaatsen te krijgen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart ZOMERFABRIEK
Minkelersstraat, Zurenborg
2600 Berchem (Antwerpen)
do 22 augustus 2019 van 22:00 tot 04:00 do 29 augustus 2019 van 22:00 tot 04:00
Zomer van Antwerpen
gratis
www.zomerfabriek.be