u bent hier

Murphy Munro - AFGELAST


Murphy Munro is het alter ego van singer/songwriter Nick Martinet. Als muzikant (bassist, gitarist, backing vocalist) speelde hij reeds op menig festivalpodium in Vlaanderen (Genk On Stage, Maanrock, Schoolrock,…) en stond hij in grote zalen zoals De Roma en Trix. Hij deed live performances voor radio en TV…. Kortom, hij is een geboren rasartiest, die nu als top-entertainer op elk podium ... Lees meer »

Murphy Munro is het alter ego van singer/songwriter Nick Martinet. Als muzikant (bassist, gitarist, backing vocalist) speelde hij reeds op menig festivalpodium in Vlaanderen (Genk On Stage, Maanrock, Schoolrock,…) en stond hij in grote zalen zoals De Roma en Trix. Hij deed live performances voor radio en TV…. Kortom, hij is een geboren rasartiest, die nu als top-entertainer op elk podium staat!
Murphy Munro staat garant voor een dynamisch optreden met zowel uitbundige publieksmomenten, als ook intieme kippenvelmomenten. Een show vol onvervalste popmuziek met catchy melodietjes die in de oren blijven nazinderen. Zijn eerste vier singles oogstten meteen successen en haalden allemaal airplay op meer dan 60 radio’s in binnen -en buitenland! ‘A new kid in town’ die zijn eigen songs weet te mixen met enkele juist gekozen covers om van het geheel een spetterende show te maken.

www.murphymunro.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Cultuurcafé
Berkenrodelei 36
2660 Hoboken (Antwerpen)
zaterdag 22 augustus 2020 van 20:00 tot 22:00
Cultuurcafe
gratis
ccmoretus@gmail.com