u bent hier

Mosa Trio - Portraits

Klassieke muziek


Het Belgisch-Nederlandse Mosa Trio dankt zijn naam aan ‘Mosa Trajectum’, de Latijnse naam voor de stad Maastricht. Sinds de oprichting in 2010 blinkt het Mosa Trio uit in technisch meesterschap en veelzijdigheid. Dit laat het trio horen in een breed repertoire dat reikt van vroeg tot hedendaags klassiek. Het trio bestaat uit violiste Alexandra Van Beveren, cellist Paul Stavridis en pianist ... Lees meer »

Het Belgisch-Nederlandse Mosa Trio dankt zijn naam aan ‘Mosa Trajectum’, de Latijnse naam voor de stad Maastricht. Sinds de oprichting in 2010 blinkt het Mosa Trio uit in technisch meesterschap en veelzijdigheid. Dit laat het trio horen in een breed repertoire dat reikt van vroeg tot hedendaags klassiek. Het trio bestaat uit violiste Alexandra Van Beveren, cellist Paul Stavridis en pianist Bram de Vree.

In 2017 was het Mosa Trio ‘Ensemble en Résidence’ op het beroemde Festival International de Piano de La Roque d’Anthéron in Frankrijk en in 2018 bracht het zijn debuut cd ‘Portraits’ uit.

Het Mosa Trio studeerde in Parijs bij het befaamde Trio Wanderer en aan de European Chamber Music Academy waar ze door heel Europa les kregen van o.a. Johannes Meissl (Artis Quartet), Hatto Beyerle (Alban Berg Quartet), Mark Steinberg (Brentano Quartet) and Avedis Kouyoumdjian.

VIOOL ALEXANDRA VAN BEVEREN
CELLO PAUL STAVRIDIS
PIANO BRAM DE VREE

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Sint-Jozefskapel Brasschaat
Augustijnslei 76
2930 Brasschaat
zondag 20 december 2020 van 11:00 tot 13:00
Cultuurcentrum Brasschaat
€ 14,0
webshopbrasschaat.recreatex.be/Ticket...