u bent hier

Mooss - Kunstoptocht (Actionbound)

6 +


Met uw smartphone in de aanslag gaat u op pad voor een heus artistiek stadsspel. Samen met uw familie of vrienden ontdekt u Herentals op een speelse manier. U navigeert als een echte padvinder van het ene checkpoint naar het andere, en maakt daar kennis met diverse kunstenaars. Op elke locatie wordt u uitgedaagd om de omgeving met een frisse blik te bekijken en verschillende beeldende, ... Lees meer »

Met uw smartphone in de aanslag gaat u op pad voor een heus artistiek stadsspel. Samen met uw familie of vrienden ontdekt u Herentals op een speelse manier. U navigeert als een echte padvinder van het ene checkpoint naar het andere, en maakt daar kennis met diverse kunstenaars. Op elke locatie wordt u uitgedaagd om de omgeving met een frisse blik te bekijken en verschillende beeldende, muzikale, theatrale en/of dansante opdrachten uit te voeren. Ontdekken, uitdagen, samenwerken, observeren, inspireren, creëren en vooral heel veel fun zijn de kernwoorden van dit spel.
Als u de finish bereikt kunt u uzelf een ware kunstenaar noemen!
Vond u dit een leuke activiteit? Post dan uw creaties op facebook of Instagram met #kunstoppod en #schaliken.

Praktisch:
 Onderaan vindt u een QR-code die u met de app van Actionbound kunt inscannen om aan de wandeling te beginnen
 Locatie: het is een wandeling in Herentals. De app geeft de exacte vertrekplaats aan. Van daar uit krijgt u de opdrachten en de verdere route door
 Denk eraan: ontsmet regelmatig uw handen als u onderweg voorwerpen hebt aangeraakt
 Duur: 2 à 3 uur
 Materiaal meebrengen: een smartphone

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Doorheen de gemeente
Op verschillende locaties
2200 Herentals
CC 't Schaliken
gratis
cultuurcentrum@herentals.be
014-21 90 88
www.schaliken.be