u bent hier

Modders

Tekst en muziektheater


Deze absurde komische voorstelling neemt een kijkje in het wel en wee van een moederhoofd en komt tot de ontdekking dat die alwetende heldin ook maar een mens is. Want elke moeder moddert maar wat aan... Och, tenslotte is opvoeden nog altijd makkelijker dan afvallen. In ‘Modders’ zien we een aantal moeders aan het werk. In hun wereld vol goede bedoelingen werken de dingen echter tegen hen. ... Lees meer »

Deze absurde komische voorstelling neemt een kijkje in het wel en wee van een moederhoofd en komt tot de ontdekking dat die alwetende heldin ook maar een mens is. Want elke moeder moddert maar wat aan... Och, tenslotte is opvoeden nog altijd makkelijker dan afvallen.

In ‘Modders’ zien we een aantal moeders aan het werk. In hun wereld vol goede bedoelingen werken de dingen echter tegen hen. Geen enkele stoel staat recht, geen enkel kleedje past, geen borstel die nog veegt en niemand die luistert. In het leven van deze moeders is immers alles wankel. Tot het bittere einde klauteren ze telkens weer uit de grootste puinhoop en redden ze zich uit de chaos die hen omringt. Zoals het een moeder betaamt…


In deze absurde komische voorstelling krijgen kinderen en volwassenen een inkijk in het wel en wee van een moederhoofd en ze komen tot de ontdekking dat die alwetende heldin ook maar een mens is. Want elke moeder moddert maar wat aan... Och, tenslotte is opvoeden nog altijd makkelijker dan afvallen.


Coproductie met BRONKS, Villanella en beeldsmederij DE MAAN en met dank aan C-mine cultuurcentrum Genk, CC de Werft Geel en Toneelhuis Antwerpen.

Jeugdtheater
Concertzaal De Schelde
De Keyserhoeve 66
2040 Zandvliet
woensdag 7 april 2021om 14:00
vrijetijdscentrum de Schelde
€ 8,0
Bestel tickets
www.vrijetijdscentrumdeschelde.be/nl/...