u bent hier

Miss Wifi en Koebrev experimenteren - Ensemble Leporello

4 +


Het is open-deur-dag in het laboratorium van Miss Wifi, de directrice van een instituut waar wetenschappelijke experimenten worden uitgevoerd. Voor een uurtje mogen we toekijken naar de testen, onderzoekingen en experimenten. De 4 elementen komen aan bod: aarde, water, vuur en lucht. Koebrev is Miss Wifi’s assistent (hij is heimelijk verliefd op zijn bazin). Miss Wifi heeft het plan opgevat om ... Lees meer »

Het is open-deur-dag in het laboratorium van Miss Wifi, de directrice van een instituut waar wetenschappelijke experimenten worden uitgevoerd. Voor een uurtje mogen we toekijken naar de testen, onderzoekingen en experimenten. De 4 elementen komen aan bod: aarde, water, vuur en lucht. Koebrev is Miss Wifi’s assistent (hij is heimelijk verliefd op zijn bazin). Miss Wifi heeft het plan opgevat om de eerste vrouw te zijn die naar de maan reist. Alle experimenten draaien daarom. Is het mogelijk om naar de maan te reizen? Kunnen we duurzaam wonen op de maan? Groenten kweken? Vuur maken? Zonder dat Miss Wifi het ziet werkt Koebrev aan zijn eigen proeven: een geniale uitvinding om rakketten aan te drijven. Wanneer blijkt dat Miss Wifi kleurenblind is (een probleem dat ze lang heeft weten verstoppen) komt het hele maanproject op de helling te staan: iemand die geen kleuren kan onderscheiden zal nooit slagen in het examen voor kosmonaut.
Maar Koebrev heeft een oplossing bedacht...

Vanaf 4 jaar.

Tekst en regie: Dirk Opstaele
Assistentie: Martine Godart
Coproductie: Cie des Mutants / Ensemble Leporello
Met: Machteld Timmermans, Danny Timmermans
Techniek: Patrick Dhooge
Muzikaal advies: Andrea Bárdos
Accessoires : Amalgames

Belangrijke info!
Vanaf 1 juli is het opnieuw toegelaten om voorstellingen met publiek te laten doorgaan in Werf 44. Omdat we dan nog steeds 1,5 meter afstand van elkaar dienen te bewaren, hebben we momenteel een maximumcapaciteit van 60 personen (grote zaal Werf 44). Daarom start de ticketing voor het seizoen 2020-2021 met het beperkte aantal van 60 zitplaatsen. Naarmate de maatregelen verder versoepelen, trekken we dat aantal systematisch op. Hopelijk kunnen we tegen het najaar opnieuw zorgeloos genieten van een gezellig avondje theater!
Kortingen op de standaardprijs met vrijetijdspas (-10%) en vrijetijdspas PLUS (-50%).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Werf 44
Schoolstraat
2970 Schilde
woensdag 28 oktober 2020 van 15:00 tot 15:45
€ 6,0
schilde.be/inschrijven