u bent hier

Miniscule 2: Het tropisch avontuur 5+ & Kinokidsfestival - Hélène Giraud & Thomas Szabo

6 +

Animatie en kinderfilms


Wanneer de eerste sneeuwvlokken vallen, is het tijd om de wintervoorraden aan te vullen. Maar in alle drukte merkt niemand dat een lieveheersbeestje vastzit in een pakket met bestemming ... de Caraïben! Tijd voor het rescueteam om in actie te komen! Maar komt hun hulp nog op tijd?   Wanneer de eerste sneeuwvlokken vallen in de vallei, is het tijd om de wintervoorraden aan te vullen. Maar in ... Lees meer »

Wanneer de eerste sneeuwvlokken vallen, is het tijd om de wintervoorraden aan te vullen. Maar in alle drukte merkt niemand dat een lieveheersbeestje vastzit in een pakket met bestemming ... de Caraïben! Tijd voor het rescueteam om in actie te komen! Maar komt hun hulp nog op tijd?


 


Wanneer de eerste sneeuwvlokken vallen in de vallei, is het tijd om de wintervoorraden aan te vullen. Maar in alle drukte merkt niemand dat een lieveheersbeestje vastzit in een pakket met bestemming ... de Caraïben! Tijd voor het rescueteam om in actie te komen! Een mier, een spin en een lieveheersbeestje belanden zo aan de andere kant van de wereld. Maar komt hun hulp nog op tijd?


Een hernieuwde kennismaking met een heleboel kleine maar onverschrokken wezens, die je rondleiden in het hilarische rijk der insecten. Ze hebben allemaal hun eigen talenten, maar het belangrijkste is samenwerken. Zelfs de allerkleinste kriebelbeesten laten niet op hun kop zitten.
KINOKIDSFESTIVAL


We halen Hollywood naar Merksem met een heus filmfestival. Het hele jaar werken kinderen bij de jeugddienst aan korte filmpjes die vóór de hoofdfilm getoond worden. Na de film is er nog een echt filmfeest met een receptie en leuke activiteiten.


 

Miniscule 2: Het tropisch avontuur 5+ & Kinokidsfestival - Hélène Giraud & Thomas Szabo
Cultuurcentrum Merksem / Concertzaal
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
woensdag 27 januari 2021om 14:00
Cultuurcentrum Merksem | CC Merksem
€ 5,0
Bestel tickets
www.ccmerksem.be/nl/event/73004/hlne-...