u bent hier

Mindfulnesstraining voor Kinderen

7 +

Opvoeding


Heeft je kind last van spanning, stress, piekergedachten, (faal)angst, slecht slapen, concentratieproblemen, weinig zelfvertrouwen, …? In Mindfulness leer je om je aandacht te richten en anders om te gaan met gedachten en emoties. Kinderen leren de zachte, compassievolle stem in zichzelf te ontwikkelen in plaats van zichzelf te veroordelen. Dat geeft meer veerkracht, (zelf)vertrouwen en rust. ... Lees meer »

Heeft je kind last van spanning, stress, piekergedachten, (faal)angst, slecht slapen, concentratieproblemen, weinig zelfvertrouwen, …?

In Mindfulness leer je om je aandacht te richten en anders om te gaan met gedachten en emoties. Kinderen leren de zachte, compassievolle stem in zichzelf te ontwikkelen in plaats van zichzelf te veroordelen. Dat geeft meer veerkracht, (zelf)vertrouwen en rust.

De kindertraining is een 8 weken-training voor kind en een ouder, zo leer je zelf ook Mindfulness en je kan je kind helpen om de geleerde vaardigheden in het dagelijkse leven te integreren. Deze cursus is echte samen-tijd!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart ToBe Kempen
Hendrik Consciencestraat 20
2300 Turnhout
Van 17 juni 2020 tot 19 augustus 2020
MindfulnesstrainingKempen
€ 220,0
els.dhaenens@skynet.be
0474/678673
www.mindfulnesstrainingkempen.be