u bent hier

Millionaire


festival WinterWarm Alle 'Champagne' 'On A High' nog aan toe! Als een donderslag bij heldere hemel verscheen daar in het voorjaar van 2017 plotsklaps een kersverse Millionaire song met bijhorende videoclip. Tim Vanhamel had het stof van zijn verloren gewaande band afgeblazen. Bovendien bleek hij ook nog eens een derde album te hebben opgenomen in Costa Rica: 'Sciencing'. Met hetzelfde vuur ... Lees meer »

festival WinterWarm
Alle 'Champagne' 'On A High' nog aan toe! Als een donderslag bij heldere hemel verscheen daar in het voorjaar van 2017 plotsklaps een kersverse Millionaire song met bijhorende videoclip.

Tim Vanhamel had het stof van zijn verloren gewaande band afgeblazen. Bovendien bleek hij ook nog eens een derde album te hebben opgenomen in Costa Rica: 'Sciencing'. Met hetzelfde vuur stelde Vanhamel de band opnieuw samen en stond Millionaire live op het podium. Alsof het geen twaalf jaar geleden was dat 'Paradisiac' was verschenen. Zowel de kleinere clubs als de grote festivals moesten er afgelopen zomer aan geloven: de band ontbindt elke keer opnieuw zijn duivels. En dat zal niet minder het geval zijn tijdens WinterWarm. In deze kleine, intieme setting sta je er met je neus zo goed als bovenop. Ruik het zweet en ervaar de waanzin van Millionaire vanop de eerste rij!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart De Hoge Rielen
Molenstraat 62
2460 Tielen
vr 2 februari 2018 van 20:15 tot 23:59 za 3 februari 2018 van 20:15 tot 23:59
Cultuurhuis De Warande
€ 22,0
014 41 69 91
www.warande.be