u bent hier

Michael Van Peel - Welcome to the Rebellion

Humor comedy


Iedereen is wel tegen iets, maar niemand staat nog voor iets. Het enige wat ons verenigt is de afkeer jegens de tegenpartij. De extremen lopen over en de mainstream droogt op. En alsof dat nog niet genoeg is, staat er alweer een nieuwe generatie verongelijkte millennials op om te rebelleren tegen de   Toen Michael Van Peel uitkwam, was Star Wars één jaar oud. Van kindsbeen af wou hij rebel ... Lees meer »

Iedereen is wel tegen iets, maar niemand staat nog voor iets. Het enige wat ons verenigt is de afkeer jegens de tegenpartij. De extremen lopen over en de mainstream droogt op. En alsof dat nog niet genoeg is, staat er alweer een nieuwe generatie verongelijkte millennials op om te rebelleren tegen de

 


Toen Michael Van Peel uitkwam, was Star Wars één jaar oud. Van kindsbeen af wou hij rebel worden dus trainde hij zijn tegendraadsheid, maar intussen is dwarsliggen ook al mainstream geworden.


Iedereen is wel tegen iets (maar niemand staat nog voor iets). Het enige wat ons verenigt is de afkeer jegens de tegenpartij. De extremen lopen over en de mainstream droogt op. En alsof dat nog niet genoeg is, staat er alweer een nieuwe generatie verongelijkte millennials op om te rebelleren tegen de veertigers van Generation X.


Welcome to the Age of Outrage. Welcome to the Rebellion!


De eindejaarsconferences van Michael Van Peel werden bejubeld in de theaters en verguisd in de politieke achterkamers. Dit keer duikt hij dieper de tijdgeest in. Op zoek naar de Dark Side van de onderstroom.


 


"Een zot die al lachend de waarheid zegt."

- De Standaard *****


“Een pijnlijk grappig statement!”

 - De Morgen *****


“Mijn vrouw vond het nog beter dan vorig jaar. En toen had ze gedronken.”

- Mark Coenen
TEKST EN SPEL: Michael Van Peel

FOTO: Johannes Vande Voorde

DESIGN: Sam Pauwels

TECHNIEK: T10


 

Michael Van Peel - Welcome to the Rebellion
Cultuurcentrum Merksem / Concertzaal
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
vrijdag 22 januari 2021om 20:15
Cultuurcentrum Merksem | CC Merksem
€ 20,0
www.ccmerksem.be/nl/event/72963/welco...