u bent hier

met Pieter op safari (dans en beweging kleuters)

3 +

Actie en avontuur


Een interactieve en fantasierijke tocht voor kleuters Samen met Pieter maken we een reis door de jungle en komen verschillende figuren tegen: de dieren nodigen ons uit om samen met hun op pad te gaan en wijzen ons de weg. We leren om heel snel door het woud te bewegen, dan weer klein en langzaam, en soms zelfs ongemerkt en stil verder te gaan. Zouden er ook mensen in de jungle leven? En hoe ... Lees meer »

Een interactieve en fantasierijke tocht voor kleuters

Samen met Pieter maken we een reis door de jungle en komen verschillende figuren tegen: de dieren nodigen ons uit om samen met hun op pad te gaan en wijzen ons de weg. We leren om heel snel door het woud te bewegen, dan weer klein en langzaam, en soms zelfs ongemerkt en stil verder te gaan. Zouden er ook mensen in de jungle leven? En hoe leven zij? Dansen zij wel eens voor de regen? … Zin om mee op avontuur te gaan?

We gaan op zoek naar allerlei bewegingsmogelijkheden. We dansen, bewegen met of zonder muziek. We wisselen af door met materialen en kleuren te werken, en/of door ontspanning aan te bieden. Met andere woorden een heel gevarieerde workshop!

Toon kaart JOC WIJland
Fortbaan 9
2870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)
donderdag 13 augustus 2020 van 10:00 tot 12:00
Gemeente Puurs-Sint-Amands (vakantie)
gratis
Bestel tickets
vrijetijdsloket@puursam.be
03 203 27 05