u bent hier

Met Peer naar weleer

5 +


Langs vier van de gloednieuwe Herenthoutse erfgoedborden kan je deze zomer een puzzeltocht op kindermaat (5 tot 12 jaar) afleggen. De tocht is 2 km lang, en blijft permanent beschikbaar. Zonder té veel te verklappen, geven we alvast mee dat Peer Stoet en carnaval een hoofdrol spelen! Je kan deelnemen door met je smartphone de (paarse) QR-codes op de borden te scannen. Starten doe je met de ... Lees meer »

Langs vier van de gloednieuwe Herenthoutse erfgoedborden kan je deze zomer een puzzeltocht op kindermaat (5 tot 12 jaar) afleggen. De tocht is 2 km lang, en blijft permanent beschikbaar. Zonder té veel te verklappen, geven we alvast mee dat Peer Stoet en carnaval een hoofdrol spelen! Je kan deelnemen door met je smartphone de (paarse) QR-codes op de borden te scannen. Starten doe je met de QR-code op het erfgoedbord aan de kerk.

Als je alle puzzels kan oplossen krijg je de automatisch de mogelijkheid om dit te delen op Facebook. Zeker doen, want op het einde van de zomer verloten we leuke Peer Stoet prijzen tussen alle speurneuzen die hun foto gedeeld hebben!

Geen smartphone? Geen probleem! Haal de puzzelgids op het Loket Vrije Tijd.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Sint-Pieter-en-Pauwelkerk
Botermarkt
2270 Herenthout
Van ma 18 juni 2018 00:00 tot vr 31 augustus 2018 23:59
Toerismeraad Herenthout
gratis
vrije.tijd@herenthout.be
014 50 78 50