u bent hier

Met de Fietstaxi naar de bib!


De Fietstaxi is een vervoer- en boodschappendienst voor senioren en mensen met mobiliteitsproblemen. U kan met de Fietstaxi ook vlot naar de bib. In de bib kan u gezellig de krant lezen, boeken en cd’s ontlenen, gebruik maken van computers of individueel pc-hulp krijgen. Een door Travant opgeleide vrijwilliger komt na afspraak langs om samen naar de bib te gaan. De Fietstaxi onderscheidt zich ... Lees meer »

De Fietstaxi is een vervoer- en boodschappendienst voor senioren en mensen met mobiliteitsproblemen. U kan met de Fietstaxi ook vlot naar de bib. In de bib kan u gezellig de krant lezen, boeken en cd’s ontlenen, gebruik maken van computers of individueel pc-hulp krijgen. Een door Travant opgeleide vrijwilliger komt na afspraak langs om samen naar de bib te gaan. De Fietstaxi onderscheidt zich van andere diensten door het samen op weg gaan. Van het vertrekpunt tot aan de bib of mee in de bib, indien u dit wenst. In de bib kunnen we eventueel ook praktische ondersteuning bieden. Voor inhoudelijke ondersteuning maken we een afspraak met een medewerker van de bib. Het is met de fietstaxi mogelijk uw rollator, rolstoel en/of caddy mee te nemen.
Voor het reserveren van een fietstaxi kunt u bellen naar 0489/34 61 50. Het reserveren dient ten laatste twee dagen op voorhand te gebeuren.
U kan ook boodschappen doen met de fietstaxi of naar de kapper, bank of ergens anders. Dit kan zowel eenmalig als wekelijks, tweewekelijks, … .
Voor de inwoners van de districten Berchem, Borgerhout en Deurne geldt er een sociaal tarief van 2 euro per begonnen half uur. Voor alle anderen is het normale tarief van toepassing. Dit bedraagt 5 euro per begonnen half uur.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Bibliotheek Couwelaar
Te Couwelaarlei 120
2100 Deurne
Ma Van 9:00 tot 17:00 Di Van 9:00 tot 17:00 Wo Van 9:00 tot 17:00 Do Van 9:00 tot 17:00 Vr Van 9:00 tot 17:00
€ 5,0
0489346150