u bent hier

Menopauze, een nieuwe levensfase

18 +

Gezondheid en zorg


De menopauze is een natuurlijk proces, elke vrouw krijgt ermee te maken. Ook jij! Er rust nog vaak een taboe op het onderwerp en er heerst veel onwetendheid. Wist je bijvoorbeeld dat de eerste tekenen van de menopauze zich al rond je veertigste levensjaar aandienen? De overgang kan gepaard gaan met sterke stemmingswisselingen. Maar wat gebeurt er eigenlijk in je lichaam? Welk effect hebben de ... Lees meer »

De menopauze is een natuurlijk proces, elke vrouw krijgt ermee te maken. Ook jij! Er rust nog vaak een taboe op het onderwerp en er heerst veel onwetendheid. Wist je bijvoorbeeld dat de eerste tekenen van de menopauze zich al rond je veertigste levensjaar aandienen? De overgang kan gepaard gaan met sterke stemmingswisselingen. Maar wat gebeurt er eigenlijk in je lichaam? Welk effect hebben de hormoonschommelingen op je gevoels- en seksleven? Dit onderwerp roept wellicht ook nog andere vragen op. Goed geïnformeerd aan deze levensfase beginnen, is dus essentieel.
Eva Leens licht tijdens deze interactieve lezing alle aspecten van de menopauze toe. Ze toont je als ervaringsdeskundige op een heldere manier wat de menopauze voor jou kan betekenen.   

In samenwerking met Dienstencentrum Het Lijsternest

Activity Members: Eva Leens

Bron: UiTinVlaanderen.be

Eva Leens
Toon kaart Dienstencentrum Het Lijsternest
Het Lijsternest 26
2580 Putte
donderdag 15 oktober 2020 van 19:30 tot 21:30
Vormingplus regio Mechelen
€ 8,0
Sign Up
regiomechelen@vormingplus.be
015 44 41 00
http://www.vormingplus-regiomechelen.be/activiteit/6270
regiomechelen@vormingplus.be
www.vormingplus-regiomechelen.be