u bent hier

Meesterwerken uit de Werner Wieland kunstverzameling

Schilderkunst


De Werner Wieland Verzameling houdt een tentoonstelling van 83 meesterwerken door 32 verschillende 19de eeuwse romantische, academische en neo-gotische Vlaamse schilders met een band met Antwerpen en de Antwerpse Academie, hetzij als leraar, leerling of bestuurder. Het is de eerste keer in enkele generaties dat zulk volledig overzicht van de briljante negentiende-eeuwse Antwerpse schilderkunst ... Lees meer »

De Werner Wieland Verzameling houdt een tentoonstelling van 83 meesterwerken door 32 verschillende 19de eeuwse romantische, academische en neo-gotische Vlaamse schilders met een band met Antwerpen en de Antwerpse Academie, hetzij als leraar, leerling of bestuurder. Het is de eerste keer in enkele generaties dat zulk volledig overzicht van de briljante negentiende-eeuwse Antwerpse schilderkunst getoond wordt in Europa.
De tentoonstelling vindt plaats in galerij Campo & Campo, Grote Steenweg 19-21, 2600 Antwerpen Berchem, alle dagen van 10 tot 18 uur, ook op zaterdag en zondag. Toegangsprijs is € 10 (in contanten, kredietkaart of digitale betaling niet mogelijk). Tickets zijn verkrijgbaar aan de inkombalie, reservering niet nodig of mogelijk (tenzij voor groepsbezoeken, zie daarvoor www.wernerwieland.eu ).
Een tentoonstellingscatalogus in het Nederlands of in het Engels wordt ter plaatse te koop aangeboden.
Voor verdere info, ook over groepsbezoeken en op voorhand te reserveren groepsrondleidingen in de avond, raadpleeg www.wernerwieland.eu
De Werner Wieland Verzameling is één van de uitgebreidste private kunstverzamelingen, gespecializeerd in negentiende eeuwse Vlaamse romantische en academische schilderijen. Ze is genoemd naar haar stichter, de Vlaamse schrijver Werner Wieland.
Nota : betalende bezichtigingstentoonstelling, geen verkoopstentoonstelling

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Campo & Campo
Grotesteenweg 19-21
2600 Berchem
Van 15 september 2018 tot 30 september 2018
€ 10,0