u bent hier

Medialab: Minecraft - 8 tot 16 jaar

12 +

Creativiteit, Computer en techniek


Samen met coach Wannes bouwen we in team een oude Griekse stad in Minecraft. Minecraft is een sandbox-game. De speler kan vrij rond lopen in een virtuele wereld. We spelen in de creatieve modus en we werken steeds samen aan één project. Minecraft is een sandbox-game. De speler kan vrij rond lopen in een virtuele wereld. We spelen in de creatieve modus en we werken steeds samen aan één project. ... Lees meer »

Samen met coach Wannes bouwen we in team een oude Griekse stad in Minecraft.
Minecraft is een sandbox-game. De speler kan vrij rond lopen in een virtuele wereld. We spelen in de creatieve modus en we werken steeds samen aan één project.

Minecraft is een sandbox-game. De speler kan vrij rond lopen in een virtuele wereld. We spelen in de creatieve modus en we werken steeds samen aan één project.


Heb je een eigen account en de java editie op je pc?  Dan kan je veilig van thuis uit deelnemen. Stuur je username naar bib.park@antwerpen.be, met als onderwerp 'Minecraft thuis'. 


Heb je geen eigen account/laptop of is het de 1e keer dat je deelneemt aan een Minecraftmeeting van bibliotheek Park? Schrijf je dan in via mail naar bib.park@antwerpen.be met je achternaam, voornaam, leeftijd en eventueel je username met als onderwerp 'Minecraft in de bib'.


De plaatsen in de bibliotheek zijn beperkt, dus wie van thuis uit kan deelnemen, doet dat best. 

Medialab: Minecraft - 8 tot 16 jaar
Bibliotheek Park
Van Heybeeckstraat 28A
2170 Merksem
za 26 september 2020om 10:30za 24 oktober 2020om 10:30za 28 november 2020om 10:30
Medialab: Minecraft - 8 tot 16 jaar
www.ccmerksem.be/nl/event/80003/samen...