u bent hier

Me Miss Me

15 +

Documentaires en reportages


Lubnan is een jonge man uit Irak die net in België is aangekomen. Terwijl hij worstelt om zijn papieren te krijgen, neemt hij ons mee op een existentiële reis door zijn gevoelens, gedachten en verlangens. Lubnan Al Wazny diende in het Iraakse leger, maar deserteerde en kwam in Brussel terecht. Terwijl hij worstelt om zijn papieren te krijgen, neemt hij ons mee op een reis door zijn gevoelens, ... Lees meer »

Lubnan is een jonge man uit Irak die net in België is aangekomen. Terwijl hij worstelt om zijn papieren te krijgen, neemt hij ons mee op een existentiële reis door zijn gevoelens, gedachten en verlangens.

Lubnan Al Wazny diende in het Iraakse leger, maar deserteerde en kwam in Brussel terecht. Terwijl hij worstelt om zijn papieren te krijgen, neemt hij ons mee op een reis door zijn gevoelens, gedachten en verlangens. Me Miss Me is een rollercoaster van emoties door een leven vol vertwijfeling, maar ook vol veerkracht en humor. Weg van zijn huis en familie, zoekt Lubnan naar zijn identiteit. Wat als je jezelf niet meer kan zijn, en als je bestaan bijna onzichtbaar is geworden?


 


 


 


Me Miss Me is een project van Cinemaximiliaan en Savage Film. Regisseur Gwendolyn Lootens richtte samen met filmonderzoeker Gawan Fagard het filmplatform Cinemaximiliaan op. Cinemaximiliaan is een project dat startte met filmvoorstellingen voor vluchtelingen in het Maximiliaanpark. Daaruit ontstond een productiewerking door nieuwkomers met focus op filmregie (kortfilms, animatie, documentaire), het maken van muziek voor stille films, en uitwisseling van ideeën. 

Gwendolyn Lootens & Lubnan Al-Wazy
252 cc
Veltwijcklaan 252
2180 Ekeren
donderdag 29 april 2021om 20:00
BLOC 2030
€ 3,0
Bestel tickets
www.bloc2030.be/nl/event/68182/cinema...