u bent hier

MartHa!tentatief met Johan Petit - Voorlees Try Out: Nu het nog kan

Tekst en muziektheater


Op een ochtend fiets ik naar mijn werk. Links van mij het vliegveld. Rechts volkstuintjes. Terwijl de opkomende zon in mijn linkeroog valt, denk ik plots: wat ben ik eigenlijk aan het doen? Het is herfst. De bladeren vallen goudgeel van de bomen en ik rijd overal voorbij.   Op een ochtend fiets ik naar mijn werk. Links van mij het vliegveld. Rechts volkstuintjes. Terwijl de opkomende zon in ... Lees meer »

Op een ochtend fiets ik naar mijn werk. Links van mij het vliegveld. Rechts volkstuintjes. Terwijl de opkomende zon in mijn linkeroog valt, denk ik plots: wat ben ik eigenlijk aan het doen? Het is herfst. De bladeren vallen goudgeel van de bomen en ik rijd overal voorbij.


 


Op een ochtend fiets ik naar mijn werk. Links van mij het vliegveld. Rechts volkstuintjes. Terwijl de opkomende zon in mijn linkeroog valt, denk ik plots: wat ben ik eigenlijk allemaal aan het doen? Het is herfst. De bladeren vallen goudgeel van de bomen en ik rijd overal voorbij.


Waar ben ik mee bezig? Heelder dagen werken. Slapen. Sushi bestellen. Netflix kijken. Instagram checken. En ondertussen komt de vierde Industriële Revolutie er aan. Artificieel Intelligente Nanorobots. Zelfrijdende auto's en geautomatiseerde kassa's. Binnenkort heeft niemand nog een job.


Alles moet anders.

Nu het nog kan.


 

MartHa!tentatief met Johan Petit - Voorlees Try Out: Nu het nog kan
Merksemdok
Emiel Lemineurstraat 72
2170 Merksem
zaterdag 16 januari 2021om 20:15
ontmoetingscentrum Merksemdok
€ 8,0
Bestel tickets
www.merksemdok.be/nl/event/78117/nu-h...