u bent hier

MartHa!tentatief met Johan Petit - Voorlees Try Out: Nu het nog kan

Tekst en muziektheater


Op een ochtend fiets ik naar mijn werk. Links van mij het vliegveld. Rechts volkstuintjes. Terwijl de opkomende zon in mijn linkeroog valt, denk ik plots: wat ben ik eigenlijk aan het doen? Het is herfst. De bladeren vallen goudgeel van de bomen en ik rijd overal voorbij.   Op een ochtend fiets ik naar mijn werk. Links van mij het vliegveld. Rechts volkstuintjes. Terwijl de opkomende zon in ... Lees meer »

Op een ochtend fiets ik naar mijn werk. Links van mij het vliegveld. Rechts volkstuintjes. Terwijl de opkomende zon in mijn linkeroog valt, denk ik plots: wat ben ik eigenlijk aan het doen? Het is herfst. De bladeren vallen goudgeel van de bomen en ik rijd overal voorbij.


 


Op een ochtend fiets ik naar mijn werk. Links van mij het vliegveld. Rechts volkstuintjes. Terwijl de opkomende zon in mijn linkeroog valt, denkt ik plots: Waar ben ik mee bezig ?


Het is herfst. De bladeren vallen goudgeel van de bomen en ik rijd overal voorbij. Wat doe ik met mijn dagen ? Werken. Slapen. Sushi bestellen. Netflix kijken. Instagram checken. En ondertussen staat de wereld in brand, gaat het klimaat naar de zak en komt de vierde Industriële Revolutie er aan.
Alles moet anders, mompel ik zachtjes tegen mijzelf.

Alles moet anders. Nu het nog kan.


 


 

MartHa!tentatief met Johan Petit - Voorlees Try Out: Nu het nog kan
Merksemdok
Emiel Lemineurstraat 72
2170 Merksem
zaterdag 16 januari 2021om 20:15
Cultuurcentrum Merksem | CC Merksem
€ 8,0
Bestel tickets
www.ccmerksem.be/nl/event/72545/nu-he...