u bent hier

Marona

6 +

Animatie en kinderfilms


Marona, een snoezige straathond denkt tijdens haar laatste momenten terug aan haar leven. Aan de schattige puppy die ze ooit was en aan alle mensen van wie ze onvoorwaardelijk heeft gehouden: een acrobaat, een bouwvakker en een klein meisje dat beloofde om er altijd voor haar te zijn. Marona is een film m "Iedereen heeft recht op liefde en een lekker bot." Dat vindt Marona, een snoezige ... Lees meer »

Marona, een snoezige straathond denkt tijdens haar laatste momenten terug aan haar leven. Aan de schattige puppy die ze ooit was en aan alle mensen van wie ze onvoorwaardelijk heeft gehouden: een acrobaat, een bouwvakker en een klein meisje dat beloofde om er altijd voor haar te zijn.


Marona is een film m

"Iedereen heeft recht op liefde en een lekker bot." Dat vindt Marona, een snoezige straathond met een hartvormig neusje. Tijdens haar laatste momenten denkt ze terug aan haar leven. Aan de schattige puppy die ze ooit was en aan alle mensen van wie ze onvoorwaardelijk heeft gehouden: een acrobaat, een bouwvakker en een klein meisje dat beloofde om er altijd voor haar te zijn.


Marona is een film met een sterke emotionele impact op kinderen en volwassenen. Het schitterende grafische universum van Marona werd gecreëerd door de Belgische illustrator Brecht Evens en is van een oogverblindende schoonheid. 

CC Schoten - De Kaekelaar
Sint-Cordulastraat 10
2900 Schoten
woensdag 21 oktober 2020om 14:00
cc schoten
€ 5,0
Bestel tickets
03 680 23 40
cultuurcentrum@schoten.be
www.ccschoten.be