u bent hier

Marijke & De Hanen (8+)

8 +


Interactief humoristisch concert met kinderliedjes waar ook volwassenen van kunnen genieten. Een box vol samples en beats en een trio artiesten brengen een interactief swingend concert voor kinderen: Marijke en de Hanen. Niks betuttelend maar goeie muziek met stevige kinderteksten. De interactie krijg je niet enkel door de moves en melodietjes die à la minute worden aangeleerd, maar ook door ... Lees meer »

Interactief humoristisch concert met kinderliedjes waar ook volwassenen van kunnen genieten.

Een box vol samples en beats en een trio artiesten brengen een interactief swingend concert voor kinderen: Marijke en de Hanen. Niks betuttelend maar goeie muziek met stevige kinderteksten. De
interactie krijg je niet enkel door de moves en melodietjes die à la minute worden aangeleerd, maar ook door ‘het grote rad van liedjes melodietjes’ op het podium.

Een draai aan dat rad bepaalt welk nummer als volgende zal weerklinken. Niet enkel muzikaal maar ook inhoudelijk spreekt de band de kinderen aan. Met zalig herkenbare thema’s zoals wiebelende konten, een kappersbezoek, heerlijk snoepen en verliefd zijn. Over vervelende kinderen, boos zijn, taterwaters, lekker lezen, uitvinders en dieren.

Opgelet: breng je eigen stoeltje (en dansbenen) mee. Bij fris weer of regen: vergeet je trui of regenjas niet.
Deze activiteit vindt plaats volgens de geldende COVID-19 maatregelen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Patersboske
Holle Weg 4
2550 Kontich
za 18 juli 2020 van 14:00 tot 14:30 za 18 juli 2020 van 15:30 tot 16:00
Vrijetijdsdienst Kontich
€ 5,0
uitwinkel@kontich.be
03 450 78 31
webshopkontich.recreatex.be/Home