u bent hier

Marc Coenen: Italië voor idioten


In het najaar van 2019 kwam het boek ‘Italië voor idioten’ van Mark Coenen uit. U kent hem ongetwijfeld als mediafiguur bij zenders zoals Donna, Stubru & Canvas en als columnist bij De Morgen. Italië voor idioten is een hilarisch en ontroerend verhaal over de zoektocht naar een huis in La Marche, Italië uiteraard. Italië voor idioten is gebaseerd op een ongeveer echt gebeurd verhaal, namelijk ... Lees meer »

In het najaar van 2019 kwam het boek ‘Italië voor idioten’ van Mark Coenen uit. U kent hem ongetwijfeld als mediafiguur bij zenders zoals Donna, Stubru & Canvas en als columnist bij De Morgen. Italië voor idioten is een hilarisch en ontroerend verhaal over de zoektocht naar een huis in La Marche, Italië uiteraard.

Italië voor idioten is gebaseerd op een ongeveer echt gebeurd verhaal, namelijk dat van Coenen zelf. Hij vertelt over het overleven van zijn vele midlife -en levercrisissen, en het geluk dat hij in Italië hoopte te vinden. Na een vakantie in de liefelijke Marche wilden Coenen en zijn vrouw daar een huis kopen. Dat resulteerde in een diepmenselijk en soms hilarisch avontuur waarbij de auteur en zijn gezin leren dat het overal hetzelfde is, maar dan in Italië wel met beter weer.

Inschrijven kan via bibliotheek@geel.be of 014 566750
Deze activiteit gaat door, onder voorbehoud van de evolutie van de epidemie en de beslissingen van de Veiligheidsraad in de toekomst.

Locatie: Café De Werft.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Bibliotheek Geel
Werft 30
2440 Geel
donderdag 15 oktober 2020 van 20:00 tot 21:00
Stad Geel – bibliotheek
gratis
bibliotheek@geel.be
014566750, www.geel.bibliotheek