u bent hier

Mantrazingen

Gezondheid en zorg


Yoga en het zingen van mantra’s zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Van het alom bekende ‘Om’ tot vele andere mooie mantra’s. Net als het beoefenen van asana’s, heeft het zingen van mantra’s bewezen positieve fysieke, emotionele en mentale effecten. Het kalmeert en versterkt bv. onze ademhaling, en de vibraties bereiken onze diepste weefsels en zenuwcellen, stimuleren bloedcirculatie in ... Lees meer »

Yoga en het zingen van mantra’s zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Van het alom bekende ‘Om’ tot vele andere mooie mantra’s.
Net als het beoefenen van asana’s, heeft het zingen van mantra’s bewezen positieve fysieke, emotionele en mentale effecten. Het kalmeert en versterkt bv. onze ademhaling, en de vibraties bereiken onze diepste weefsels en zenuwcellen, stimuleren bloedcirculatie in onze organen. Samen zingen werkt gewoon verbindend, bevrijdend en maakt je blij! Én, je hebt er helemaal niets voor nodig en hoeft niet lenig of sportief te zijn!
Zangervaring is niet nodig! Lies begeleidt jullie met de warme klanken van het Indisch harmonium. Je krijgt telkens wat uitleg over de specifieke mantra’s en er is ruimte om vragen te stellen.
Wat mag je verwachten?
• Uitleg over de betekenis van de verschillende mantra’s
• Zingen, voelen, luisteren naar klank en mantra’s
Voor wie?
Voor iedereen die nieuwsgierig is naar wat klank kan betekenen als aanvulling op je reguliere yogapractice en voor iedereen die het leuk vindt om te zingen (zelfs al vind je het een beetje eng).

Toon kaart Yoga & Co v.z.w.
Brusselsesteenweg 376
2800 Mechelen
vrijdag 23 oktober 2020 van 19:30 tot 21:30
Yoga & Co vzw
€ 25,0
info@yogaenco.be
www.yogaenco.be