u bent hier

Man Strikes Back

6 +

Circus


Vijf houten driehoeken bevolken de scène in Man Strikes Back . Stijn Grupping jongleert door botsballen van het ene naar het andere object en weer terug te laten kaatsen. De banen van de ballen vormen een elegant en ritmisch lijnenspel. Muzikant Frederik Meulyzer pikt in op het ritme met zijn drums. Samen componeren ze muziek, waarbij de perfectie van de uitvoering zowel van de precisie van ... Lees meer »

Vijf houten driehoeken bevolken de scène in Man Strikes Back . Stijn Grupping jongleert door botsballen van het ene naar het andere object en weer terug te laten kaatsen. De banen van de ballen vormen een elegant en ritmisch lijnenspel. Muzikant Frederik Meulyzer pikt in op het ritme met zijn drums. Samen componeren ze muziek, waarbij de perfectie van de uitvoering zowel van de precisie van de jongleur als van de reactiesnelheid van de drummer afhangt. Tot de houten driehoeken zich ...

Vijf houten driehoeken bevolken de scène in Man Strikes Back. Stijn Grupping jongleert door botsballen van het ene naar het andere object en weer terug te laten kaatsen. De banen van de ballen vormen een elegant en ritmisch lijnenspel. Muzikant Frederik Meulyzer pikt in op het ritme met zijn drums. Samen componeren ze muziek, waarbij de perfectie van de uitvoering zowel van de precisie van de jongleur als van de reactiesnelheid van de drummer afhangt. Tot de houten driehoeken zich beginnen te mengen…? 

Man Strikes Back is een spannende, futuristische en muzikale circusvoorstelling van mens en robot voor mens en robot vanaf 6 jaar. Het publiek (maximum 140 man) zit rond het speelvlak: een zeer bijzondere en directe ervaring! 

Podium schouwburg
16 - 14 euro 
-19 jaar: 8 euro 
Voor iedereen vanaf 6 jaar 
www.postuithessdalen.be

Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel nog geen tickets bestellen voor deze activiteit. Van zodra we voldoende zekerheid hebben, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media.

Schouwburg Ter Dilft
Sint-Amandsesteenweg 41-43
2880 Bornem
zaterdag 6 februari 2021van 20:00 tot 20:50
Schouwburg Ter Dilft
apps.ticketmatic.com/widgets/ter_dilf...