u bent hier

Mama-baby Yoga (3-wekenreeks)

18 +

Fitness, gymnastiek, dans en vechtsport


We gaan er momenteel van uit dat deze reeks in-studio mag doorgaan bij Fleurentine, Grote Steenweg 13, Berchem/Antwerpen Indien je de 3 weken volgt, is de prijs 37.50 euro. Losse lessen zijn ook mogelijk (prijs per les is dan 15 euro). Focus: Postnataal herstel voor de mama. Baby's zijn welkom en kunnen worden betrokken bij de oefeningen. Dit is een mooie gelegenheid voor samenzijn met je baby ... Lees meer »

We gaan er momenteel van uit dat deze reeks in-studio mag doorgaan bij Fleurentine, Grote Steenweg 13, Berchem/Antwerpen
Indien je de 3 weken volgt, is de prijs 37.50 euro. Losse lessen zijn ook mogelijk (prijs per les is dan 15 euro).
Focus: Postnataal herstel voor de mama. Baby's zijn welkom en kunnen worden betrokken bij de oefeningen. Dit is een mooie gelegenheid voor samenzijn met je baby terwijl je aan je postnataal herstel werkt. Baby's leeftijd: t/m 6 maanden.
We werken met max 5 deelnemers, gezien de Covid-19 maatregelen.
Zwangerschap, baren en moeder worden, zijn heel intense ervaringen. Jouw lichaam heeft zeer hard gewerkt en heeft nu nazorg nodig. In de mama-baby yoga neem je tijd voor jezelf om te herstellen / jezelf te voeden en de ervaringen te verwerken. Via yogahoudingen bouwen we kracht en energie op, stabiliseren en versterken we je lichaam. Tevens besteden we voldoende aandacht voor ontspanning en innerlijke rust via bv. mindfulness en ademhalingsoefeningen. Een gezond en uitgerust lichaam is de basis om al de veranderingen en de zorg voor je kind(eren) te kunnen blijven dragen.
De mama-baby-yogales is een mooie gelegenheid voor samenzijn met je baby terwijl je aan je postnatale herstel werkt. Je baby is van harte welkom. We betrekken je baby bij de yogahoudingen en de ontspanningsoefeningen, welke telkens zijn afgestemd op jouw herstelfase en de leeftijd van je baby. We schenken aandacht aan oefeningen die je makkelijk kunt integreren in je dagelijkse leven.
Je kunt meedoen vanaf 6 weken na de bevalling. Vroeger beginnen dan 6 weken mag, na overleg met lesgeefster en als eventuele letsels reeds genezen zijn. Als je een normale bevalling hebt gehad, is het zelfs aan te raden om zo vroeg mogelijk te beginnen, dat kan vanaf 2 weken na de bevalling. Ben je er niet zo zeker van of je wel mee mag doen, raadpleeg dan eerst even je arts en de lesgeefster.
3) Praktisch
Datum: 17+24+31 maart, telkens 9:30-10:30
Prijs: 37,50 euro (3-wekenreeks). BE30 1431 0110 3811. Losse les 15 euro.
Inschrijving en info: inesrothmann@hotmail.com, 0484.900.794
Meer info, contacteer Ines of kijk ook op www.lava.yoga

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Fleurentine/Lava
Grote Steenweg 13
2600 Berchem (Antwerpen)
woensdag 5 februari 2020 van 10:00 tot 11:00
€ 45,0
inesrothmann@hotmail.com
www.lava.yoga