u bent hier

LR-zomeravond


Kom kennismaken met de producten van LR Health & Beauty Belgium . Sinds kort zijn ze bij Temdewolf te koop omdat ik helemaal fan ben van aloë vera, de plant met een verzorgende en herstellende kracht. De producten ondersteunen mijn onzichtbaar, chronisch zieke lijf naar een betere gezondheid, vanbinnen en vanbuiten! Je kan gewoon binnenlopen op deze gezellige, zomerse shopping. (de deur sluit ... Lees meer »

Kom kennismaken met de producten van LR Health & Beauty Belgium . Sinds kort zijn ze bij Temdewolf te koop omdat ik helemaal fan ben van aloë vera, de plant met een verzorgende en herstellende kracht. De producten ondersteunen mijn onzichtbaar, chronisch zieke lijf naar een betere gezondheid, vanbinnen en vanbuiten!
Je kan gewoon binnenlopen op deze gezellige, zomerse shopping. (de deur sluit enkel even als we de limiet van 20 personen bereikt hebben...die maatregel is nog steeds van kracht!)
Ik zal je vragen proberen te beantwoorden en ook mijn collega's staan jou graag te woord!
Kan je zolang niet meer wachten? Of ben je liever wat voorbereid? Neem dan alvast een kijkje op de website www.lrworld.com/temdewolf

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart LUT 30
Mechelsesteenweg 30
2640 Mortsel
donderdag 9 juli 2020 van 19:30 tot 21:30
Temdewolf
gratis
leendewulf@temdewolf.be
0474898870