u bent hier

LIVESTREAM: MATHIAS VERGELS


Mathias Vergels maakt naast zijn acteerwerk in de VRT-serie “Thuis” nu ook naam als muzikant/zanger. Na de release van de twee Nederlandstalige singles ‘Margherita’ en ‘Hotel Mama’ tekende hij een platencontract met Hans Kusters Music (CLouseau, Stef Bos …) en bracht vorig jaar zijn heel succesvolle single ‘Wij Alleen’ uit. “Helena” werd een knaller van formaat waarmee Mathias twee nominaties ... Lees meer »

Mathias Vergels maakt naast zijn acteerwerk in de VRT-serie “Thuis” nu ook naam als muzikant/zanger. Na de release van de twee Nederlandstalige singles ‘Margherita’ en ‘Hotel Mama’ tekende hij een platencontract met Hans Kusters Music (CLouseau, Stef Bos …) en bracht vorig jaar zijn heel succesvolle single ‘Wij Alleen’ uit. “Helena” werd een knaller van formaat waarmee Mathias twee nominaties in de wacht sleepte voor Zomerhit 2019 van Radio 2. Hij won er de beste solo- mannelijk. De derde song “ 1 keer voor altijd” kwam in het najaar en staat heden nog steeds in de hitparade.
Januari 2020, het eerste album van Mathias kwam op de markt en werd een groot succes.

Met een set waarin eigen werk en goed gekozen Nederlandstalige covers elkaar goed aanvullen, maakt Mathias van zijn optreden één groot feest. Hij staat al te popelen om het dak van ons podium te blazen!

Dit concert is live te volgen op de Facebookpagina van cc Binder of via het YouTube kanaal van de gemeente Puurs-Sint-Amands.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Online
bij je thuis
2870 Puurs-Sint-Amands
woensdag 20 januari 2021 van 20:30 tot 21:10
cc Binder Puurs
gratis
vrijetijdsloket@puursam.be
03 203 27 05