u bent hier

Live optreden van De Bonanzas, The wonder years

18 +


Nadat De Bonanzas u al op onnavolgbare wijze de allergrootste sixtieshits voorschotelden, gaan ze deze keer weer een stapje verder met ‘The wonder years’. Met hun gekend aanstekelijk enthousiasme bladeren ze samen met u nog wat dieper door de onuitputtelijke sixtiescataloog. De grootste hits uit de sixties ademen nog steeds door via reclame, soundtracks, radio- en televisieshows en zowat ... Lees meer »

Nadat De Bonanzas u al op onnavolgbare wijze de allergrootste sixtieshits voorschotelden, gaan ze deze keer weer een stapje verder met ‘The wonder years’. Met hun gekend aanstekelijk enthousiasme bladeren ze samen met u nog wat dieper door de onuitputtelijke sixtiescataloog.
De grootste hits uit de sixties ademen nog steeds door via reclame, soundtracks, radio- en televisieshows en zowat overal waar muziek en emotie elkaar ontmoeten. De Bonanzas gingen voor u op zoek naar die geweldige songs uit de sixties die vandaag de radio helaas niet meer halen en tonen aan dat er zoveel meer was dan The Beatles en The Stones!

i.s.m. werkgroep ‘Cultuur overdag’

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart cc 't Aambeeld
della Faillelaan 34
2630 Aartselaar
maandag 26 oktober 2020 van 14:15 tot 17:00
Cultureel Centrum Aartselaar
€ 8,0
ccaartselaar.recreatex.be/
www.cultureelcentrumaartselaar.be
ccaartselaar.recreatex.be