u bent hier

Literair café - Max Temmerman

Literatuur


Max Temmerman over ‘Coniferen’. Max Temmerman (Brasschaat, °1975) debuteerde in 2011 met de bundel ‘Vaderland’. Zijn poëzie werd genomineerd voor de Cees Buddingh'-prijs, de Jo Peeters Poëzieprijs, de J.C.Bloemprijs en bekroond met de Herman de Coninck Publieksprijs. Vorig jaar verscheen zijn debuutroman ‘Coniferen’. Een familieverhaal waarin de verteller schrijft over het verlies van zijn ... Lees meer »

Max Temmerman over ‘Coniferen’.

Max Temmerman (Brasschaat, °1975) debuteerde in 2011 met de bundel ‘Vaderland’.

Zijn poëzie werd genomineerd voor de Cees Buddingh'-prijs, de Jo Peeters Poëzieprijs, de J.C.Bloemprijs en bekroond met de Herman de Coninck Publieksprijs.

Vorig jaar verscheen zijn debuutroman ‘Coniferen’. Een familieverhaal waarin de verteller schrijft over het verlies van zijn ouders, rijkdom, jaloezie, achterdocht en waanzin.

“Wat een verhaal, wat een taal. Sobere poëtische waarnemingen gaan over in een tragisch familieverhaal om onverwachts te eindigen in een drama.” (Goodreads).

Max Temmerman praat over ‘Coniferen’ en poëzie met Michaël Vandebril.

De Literaire Café formule is een organisatie van De Lezer vzw, de Gemeentelijke Bibliotheek en Cultuurcentrum Brasschaat met de steun van Literatuur Vlaanderen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Theater Hemelhoeve
Azalealaan 1
2930 Brasschaat
donderdag 14 januari 2021 van 20:00 tot 22:00
Cultuurcentrum Brasschaat
€ 5,0
webshopbrasschaat.recreatex.be/Ticket...