u bent hier

Lijmen - Grof Geschud

Humor comedy


Grof Geschud bevraagt het onvermogen om vast te houden en de angst om los te laten in tientallen personages die zich in een hoog tempo aandienen. Een ontroerende en hilarische zoektocht om die ander tot op het bot te doorgronden. Grof Geschud, een Vlaams-Nederlands cabaret duo, leerde elkaar in 2014 kennen op de Koningstheateracademie in ‘s Hertogenbosch. Inmiddels is het duo met de hoogste ... Lees meer »

Grof Geschud bevraagt het onvermogen om vast te houden en de angst om los te laten in tientallen personages die zich in een hoog tempo aandienen. Een ontroerende en hilarische zoektocht om die ander tot op het bot te doorgronden.

Grof Geschud, een Vlaams-Nederlands cabaret duo, leerde elkaar in 2014 kennen op de Koningstheateracademie in ‘s Hertogenbosch. Inmiddels is het duo met de hoogste onderscheiding afgestudeerd. “Een uitzonderlijke, evenwichtige, mooi gecomponeerde voorstelling.” schreef de externe vakjury. Ook viel Grof Geschud op bij Cameretten “Twee mooie theatermakers met een krachtig samenspel.”, aldus de jury.

In hun afstudeervoorstelling gaan ze eindeloos op zoek naar de ander. Wanneer is twee een paar? Waarom herken ik mezelf in iedereen, maar niet in jou?

Grof Geschud bevraagt het onvermogen om vast te houden en de angst om los te laten in tientallen personages die zich aandienen aan een tempo waardoor je vanzelf alle zekerheden loslaat. Van ridders tot perenvlaai, langs Plato en bejaarden. Een ontroerende en hilarische zoektocht om die ander tot op het bot te doorgronden.

Toon kaart Cultuurcentrum Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
di 25/05/21 om 20:00
Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
€ 15,5
info@zwaneberg.be
015 25 07 70
www.zwaneberg.be/e1656/grof-geschud