u bent hier

Lieve Blancquaert: Circle Of Life

Zingeving, filosofie en religie


“Circle of Life” is het sluitstuk van Lieve Blancquaerts wereldwijde zoektocht naar de mens en zijn rituelen, tradities en gebruiken, bij de meest universele momenten van geboorte, liefde en dood. Lieve Blancquaert werkte jaren aan haar uitzonderlijke projecten Birth Day, Wedding Day en Last Days, die successen waren zowel op televisie als in boekvorm. Geboorte, liefde en dood, de grote ... Lees meer »

“Circle of Life” is het sluitstuk van Lieve Blancquaerts wereldwijde zoektocht naar de mens en zijn rituelen, tradities en gebruiken, bij de meest universele momenten van geboorte, liefde en dood.

Lieve Blancquaert werkte jaren aan haar uitzonderlijke projecten Birth Day, Wedding Day en Last Days, die successen waren zowel op televisie als in boekvorm.

Geboorte, liefde en dood, de grote momenten uit het leven, zijn universeel. En toch altijd uniek.

‘Circle of Life’ brengt de drie grote levensverhalen samen op een nieuwe, verrassende manier. Hoe de wereld zijn kinderen verwelkomt, hoe en waarom we ons met elkaar verbinden en ten slotte hoe de wereld afscheid neemt. Samen wordt het een uniek multi-mediaal verhaal over de mens en deze wereld. Wat ons verenigt, en apart maakt.

Een onvergetelijke reis doorheen de wereld en zijn bewoners, door de bijzondere ogen van een uitzonderlijke reizigster.

www.lieveblancquaert.be

Inschrijven kan via bibliotheek@geel.be of 014566750.
Deze activiteit gaat door, onder voorbehoud van de evolutie van de epidemie en de beslissingen van de Veiligheidsraad in de toekomst.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Bibliotheek Geel
Werft 30
2440 Geel
dinsdag 17 november 2020 van 20:00 tot 21:30
Stad Geel – bibliotheek
bibliotheek@geel.be
014566750
www.geel.bibliotheek