u bent hier

Lien Van de Kelder, Mauro Pawlowski, Jan De Smet ... | Smartschade

16 +

Pop en rock


Smartschade neemt een diepe duik in de schaamteloze onderbuik van het Nederlandstalige lied:smartliederen en liederlijke levenslessen. Met ‘Gedeelde Smart’ werden reeds prachtige verloren gewaande liedjes blootgelegd. Deze voorstelling verwarmde theaterzalen en veroorzaakte hier en daar een hoge bloeddruk of liet menig hart sneller slaan. ‘Smartschade’ gaat verder en graaft nog dieper in de ... Lees meer »

Smartschade neemt een diepe duik in de schaamteloze onderbuik van het Nederlandstalige lied:smartliederen en liederlijke levenslessen.

Met ‘Gedeelde Smart’ werden reeds prachtige verloren gewaande liedjes blootgelegd. Deze voorstelling verwarmde theaterzalen en veroorzaakte hier en daar een hoge bloeddruk of liet menig hart sneller slaan. ‘Smartschade’ gaat verder en graaft nog dieper in de schatkist van smartlaps.

 

In de rangen vinden we nu nieuwkomer Mauro Pawlowski, connaisseur van velerlei muziekjes. In de gelederen vinden we dus enkel adepten van het betere lied, dat ze dan ook alle eer zullen aandoen met smachtende vocalen en vingervlugge riedels.

Lien Van de Kelder, Mauro Pawlowski, Jan De Smet ...
Toon kaart Cultuurhuis de Warande
Warandestraat 42
2300 Turnhout
zaterdag 22 februari 2020 van 20:15 tot 20:15
Cultuurhuis de Warande
€ 20,0
Bestel tickets
014 41 69 91
www.warande.be/programma/3925/Lien_Va...
www.warande.be/programma/3925/Lien_Va...