u bent hier

Liefde en Devotie - Guido Belcanto

Amusementsmuziek


Liefde en Devotie, deze twee plechtige woorden vormen de titel van de nieuwe plaat van Guido Belcanto. Het is inmiddels zijn 14de studioalbum. Liefde en Devotie, twee mooie woorden die uitdrukken hoe Guido Belcanto zijn muzikale roeping belijdt. Ze onthullen hun ware betekenis in de liedjes die hij schreef voor deze plaat. Het zijn liedjes zoals alleen Belcanto ze kan maken, die getuigen van ... Lees meer »

Liefde en Devotie, deze twee plechtige woorden vormen de titel van de nieuwe plaat van Guido Belcanto. Het is inmiddels zijn 14de studioalbum.
Liefde en Devotie, twee mooie woorden die uitdrukken hoe Guido Belcanto zijn muzikale roeping belijdt. Ze onthullen hun ware betekenis in de liedjes die hij schreef voor deze plaat. Het zijn liedjes zoals alleen Belcanto ze kan maken, die getuigen van een diepgewortelde liefde en genegenheid voor de onfortuinlijken, voor mensen die ‘anders’ zijn, mensen met een eenzaam en gebroken hart en mensen die net de andere kant opkeken toen het geluk voorbijkwam.

Met: Guido Belcanto (zang en gitaar), Lieven Demaesschalck (gitaar, accordeon, piano), Geert Hellings (gitaar), Andries Boone (viool, mandolin), Nicolas Rombouts (bas) en Maarten Moesen (drums)

Toon kaart Stadsschouwburg Mechelen (UiTPAS)
Keizerstraat 3
2800 Mechelen
za 10/03/18 van 20:15 tot 22:15
Cultuurcentrum Mechelen
€ 20,0
070 22 28 00
brugge.iticketsro.com/ccmechelen/nl-N...