u bent hier

Lichttocht 2019


Het lokaal bestuur van Rijkevorsel organiseert in samenwerking met Toerisme Rijkevorsel opnieuw de welgekende Lichttocht doorheen de straten van Rijkevorsel. Dit jaar vertrekken we vanop het molenterrein aan de Looiweg. Aansluitend op de workshop ‘Halloweenknutselen’ voor de kinderen wordt er in groep vertrokken. We passeren langs wijken, trage wegen, donkere steegjes, … De vraag aan alle ... Lees meer »

Het lokaal bestuur van Rijkevorsel organiseert in samenwerking met Toerisme Rijkevorsel opnieuw de welgekende Lichttocht doorheen de straten van Rijkevorsel.
Dit jaar vertrekken we vanop het molenterrein aan de Looiweg. Aansluitend op de workshop ‘Halloweenknutselen’ voor de kinderen wordt er in groep vertrokken. We passeren langs wijken, trage wegen, donkere steegjes, … De vraag aan alle deelnemers is om zelf lantaarntjes, pillichten, fakkels e.d. te voorzien die ons verlichten tijdens onze avondwandeling. Halfweg de wandeling en nadien kan iedereen genieten van een lekker drankje of een tasje pompoensoep.
Iedereen op post dus voor deze herfstwandeling. Breng je mama, papa, oma, opa, tante, nonkel, nichtjes, neefjes… mee naar deze spannende wandeling. Gelieve een ‘lichtje’, stevige schoenen, voldoende warme en eventueel regenbestendige kledij te voorzien.
Woon je langs het traject? Hang in je voortuin of voor je raam wat sfeerverlichting.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Molenterrein
Looiweg
2310 Rijkevorsel
donderdag 31 oktober 2019 van 18:30 tot 21:00
Lokaal bestuur Rijkevorsel en Toerisme Rijkevorsel
gratis
jeugddienst@rijkevorsel.be
03 340 00 55