u bent hier

Lichtjeswandeling n.a.v. Wereldlichtjesdag


8 december is Wereldlichtjesdag. Overal ter wereld herdenken mensen overleden kinderen en steken daarom een kaarsje aan. Wij doen dat ook. Om 19u vertrekken we voor een lichtjeswandeling met poëzie en lichtanimatie naar het Runcvoortpark. Iedereen is welkom! Deze lichtjesstoet is de afsluiter van een hele namiddag in het kader van het project Verre van Weg. Op 8 december, Wereldlichtjesdag, ... Lees meer »

8 december is Wereldlichtjesdag. Overal ter wereld herdenken mensen overleden kinderen en steken daarom een kaarsje aan. Wij doen dat ook. Om 19u vertrekken we voor een lichtjeswandeling met poëzie en lichtanimatie naar het Runcvoortpark. Iedereen is welkom! Deze lichtjesstoet is de afsluiter van een hele namiddag in het kader van het project Verre van Weg.

Op 8 december, Wereldlichtjesdag, steken mensen over de hele aarde kaarsjes aan ter nagedachtenis aan alle gestorven kinderen. Gezinsbond organiseert in het kader van het project Verre van Weg een namiddagprogramma voor gezinnen: ouders, grootouders en kinderen. Deze lichtjeswandeling naar het Runcvoortpark sluit de dag af. De namiddag start om 13u30 met het onthaal en de inschrijving voor de workshops die stipt om 14u starten (tot 15u). Om 15u30 is er de voorstelling 'Verre van weg' voor volwassenen (tickets reserveren via CC Merskem) en de kindervoorstelling 'De wolkenschilder en het meisje' (kinderen 4+ (gratis)). De allerkleinsten kunnen terecht in de kinderopvang. Daarna is er gratis soep. Om 19u vertrekken we met onze lichtjes voor de lichtjesstoet. Belangrijk!: Je kan komen wanneer je wil, meedoen aan wat je wil. Detailinfo over het programma: www.gezinsbond.be/verrevanweg

Toon kaart Cultuurcentrum en muziekacademie Merksem
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
zo 08/12/19 van 19:00 tot 20:00
Gezinsbond Merksem
gratis
kris.brangers@skynet.be
0472465369
www.gezinsbond.be/verrevanweg