u bent hier

Lezing

Gezondheid en zorg


In deze lezing overloop ik aan de hand van illustraties en anekdotes de eenvoudigste tips om afval te besparen en verspilling te voorkomen. Wil je graag aan de slag? Dan is deze lezing iets voor jou. Er wordt voldoende tijd voorzien om vragen te beantwoorden. Nova organiseert een ‘Zero Waste Rollercoaster’ van Veerle Colle, auteur van de Zero Waste Kalender en host van E!Colle, de Zero Waste ... Lees meer »

In deze lezing overloop ik aan de hand van illustraties en anekdotes de eenvoudigste tips om afval te besparen en verspilling te voorkomen. Wil je graag aan de slag? Dan is deze lezing iets voor jou. Er wordt voldoende tijd voorzien om vragen te beantwoorden.

Nova organiseert een ‘Zero Waste Rollercoaster’ van Veerle Colle, auteur van de Zero Waste Kalender en host van E!Colle, de Zero Waste Podcast. Ze leert je hoe je kan starten met een “Zero Waste Lifestyle” en geeft tips om in strijd te gaan met de grote berg verspilling die we vandaag maken. Dat doet ze aan de hand van illustraties, leuke anekdotes en interactie met het publiek. Na de lezing is er tijd voor vragen.

 


Veerle Colle verzamelde inmiddels al 366 tips in haar boek 'de Zero Waste Kalender'. Wil je graag een exemplaar? Je kan dit op voorhand reserveren via de shop op www.veerlecolle.be. Vink aan 'afhalen op workshop' om geen verzendkosten te betalen.

Minder plastiek afval
C.O. Nova
Schijfstraat 105
2020 Antwerpen
dinsdag 20 oktober 2020om 20:00
ontmoetingscentrum Nova
€ 15,0
Sign Up
www.nova-kiel.be/nl/event/74382/lezing