u bent hier

Lessen en verhuur windsurfen in De Nekker (Mechelen) - PELICANSCHOOL.BE

Zwemmen en watersport


Pelican School is een watersportschool waar je onder begeleiding van gediplomeerde monitoren kan leren windsurfen, zeilen, suppen en kitesurfen. De focus ligt op watersportkampen voor jongeren, maar iedereen kan ook lessen volgen of materiaal huren op één van onze 3 locaties. Windsurf-, zeil- en SUP school De Nekker is gelegen aan het prachtige surfstrand in het provinciaal sport- en ... Lees meer »

Pelican School is een watersportschool waar je onder begeleiding van gediplomeerde monitoren kan leren windsurfen, zeilen, suppen en kitesurfen. De focus ligt op watersportkampen voor jongeren, maar iedereen kan ook lessen volgen of materiaal huren op één van onze 3 locaties.

Windsurf-, zeil- en SUP school De Nekker is gelegen aan het prachtige surfstrand in het provinciaal sport- en recreatiedomein De Nekker in Mechelen.

In het nabijgelegen watersportgebouw kan je je omkleden in de kleedkamers en gebruik maken van de sanitaire voorzieningen (douche, wc). In de cafetaria kan je tijdens de middag of na de activiteit een drankje of snack nuttigen en gezellig napraten over de belevenissen op het water.

Windsurfen is een watersport waarbij men zich rechtstaand op een surfplank met een zeil voortbeweegt.

Het windsurfmateriaal heeft de laatste jaren een ware revolutie meegemaakt waardoor het veel toegankelijker is geworden voor beginners. De moderne windsurfboards zijn zeer breed en kort waardoor men reeds na enkele uren de basistechnieken onder de knie heeft.

Wie nog nooit gewindsurft heeft, kan in onze school de basistechnieken leren via een introductieles. Wanneer men na enkele introductielessen zelfstandig kan varen, kan men deelnemen aan onze vervolglessen op zaterdagmiddag of kan men materiaal huren tijdens één van onze huursessies. Wie zeer snel vorderingen wil maken, kan best kiezen voor een privéles.

Op onze website kan je alle informatie vinden over de lessen. Ben je van plan om meerdere lessen te volgen? Bekijk dan zeker eens onze promopakketten!

Zodra je op het water bent, kan je genieten van de prachtige natuur waarin deze vijver zich bevindt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Provinciaal Sport- en Recreatiecentrum De Nekker
Nekkerspoel-Borcht 19
2800 Mechelen
pelican school
€ 40,0
www.pelicanschool.be
info@pelicanschool.be
0473 62 99 16