u bent hier

Lentewandeling


We vragen je om in te schrijven voor onze activiteiten. Dat kan via bit.ly/inschrijven-activiteiten. Zo kunnen we het max. aantal personen in de gaten houden, en je ook contacteren indien nodig. Vorig jaar moesten we de lentewandeling in ’t Asbroek afgelasten. Jammer, want het is de mooiste periode om dit mooie domein te bezoeken. De slanke sleutelbloemen zijn het uithangbord van ons ... Lees meer »

We vragen je om in te schrijven voor onze activiteiten. Dat kan via bit.ly/inschrijven-activiteiten. Zo kunnen we het max. aantal personen in de gaten houden, en je ook contacteren indien nodig.

Vorig jaar moesten we de lentewandeling in ’t Asbroek afgelasten. Jammer, want het is de mooiste periode om dit mooie domein te bezoeken. De slanke sleutelbloemen zijn het uithangbord van ons natuurgebied. Ook pinksterbloem, speenkruid en bosanemoon zijn talrijk aanwezig.

De vlakte die 2 jaar geleden gekapt werd, is al helemaal terug vol gegroeid. We zijn benieuwd wat we hier allemaal kunnen bewonderen. Trek laarzen aan en kom eens mee al dit moois ontdekken.

Het terrein is helaas niet geschikt voor rolstoelen. Honden zijn hier niet toegelaten.

Toon kaart 't Asbroek
Asbroeklaan x
2900 Schoten
zondag 11 april 2021 van 14:00 tot 17:00
Natuurpunt Antwerpen Noord, Kern Schoten
fonneb@telenet.be
www.natuurpunt.be/agenda/lentewandeli...