u bent hier

LEGO® Gaming Event - Tweede editie!


Tijdens het slotweekend van de expo: Het LEGO-blokje - 60 jaar creatief bouwplezier trakteren we jullie op de tweede editie van het LEGO Gaming Event. Het LEGO Gaming Event wordt opnieuw georganiseerd in samenwerking met de Overpelt LEGO Builders Club (OLCB) en hun afdeling OLBC Retro Gamers - Game Over. De club zorgt voor een omvangrijk overzicht van de LEGO-games van de jaren 90 tot nu. Ook ... Lees meer »

Tijdens het slotweekend van de expo: Het LEGO-blokje - 60 jaar creatief bouwplezier trakteren we jullie op de tweede editie van het LEGO Gaming Event.

Het LEGO Gaming Event wordt opnieuw georganiseerd in samenwerking met de Overpelt LEGO Builders Club (OLCB) en hun afdeling OLBC Retro Gamers - Game Over. De club zorgt voor een omvangrijk overzicht van de LEGO-games van de jaren 90 tot nu. Ook de historiek van de console en pc-games wordt hiermee mooi in beeld gebracht. Van de Playstation 2 & 3, over de gewone Xbox, Xbox 360 en One, naar de Nintendo 64, de Wii & Wiiu.

De LEGO-tentoonstelling ter ere van de 60ste verjaardag van het bouwblokje wordt in het slotweekend omgetoverd tot een gamingwalhalla! Herbeleef de LEGO-games uit je kindertijd (of die van mama en papa) en ontdek ook de nieuwere spellen in LEGO-thema.

GAME ON!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Speelgoedmuseum Mechelen
Nekkerspoelstraat 21
2800 Mechelen
za 28/09/19, van 11:00 tot 16:30
Speelgoedmuseum Mechelen
015 55 70 75