u bent hier

Leeuwenkind

Literatuur


'Ewa, Vertell?S' is een talkshow die live wordt uitgezonden via het ccBe jongerenplatform 'Berchemse Ambetanterikken'. Op woensdagavond nodigt cultuurnetwerker Salma opkomend cultureel talent uit. De artiesten stellen telkens zichzelf en hun werk voor. Een gezellige babbel in een gezellige bubbel! Ewa, Vertell?S is een talkshow die live wordt uitgezonden via het ccBe jongerenplatform ... Lees meer »

'Ewa, Vertell?S' is een talkshow die live wordt uitgezonden via het ccBe jongerenplatform 'Berchemse Ambetanterikken'. Op woensdagavond nodigt cultuurnetwerker Salma opkomend cultureel talent uit. De artiesten stellen telkens zichzelf en hun werk voor. Een gezellige babbel in een gezellige bubbel!

Ewa, Vertell?S is een talkshow die live wordt uitgezonden via het ccBe jongerenplatform 'Berchemse Ambetanterikken', waar cultuur en jongeren elkaar meeten na de school en in het weekend. Op woensdagavond nodigt cultuurnetwerker Salma als host opkomend cultureel talent uit. De artiesten stellen telkens zichzelf en hun werk voor. Een gezellige babbel in een gezellige bubbel! Voor elke editie worden de gasten aangekondigd op het platform @berchemse_plezanterikken. Stay tune en volg ons!


Om 19 uur start de uitzending op woensdagen:25 november
2 december
23 december: kersteditie


 

Luan Buleshkaj
ccBe - Schouwburg (ongenummerd)
Driekoningenstraat 126
2600 Berchem
zaterdag 13 februari 2021om 20:00
cultuurcentrum Berchem | CC Berchem
€ 12,0
Bestel tickets
www.ccbe.be/nl/event/82499/live-talks...