u bent hier

LEESLEKKER IN DE BIB

Literatuur


Voorlezen heeft tal van positieve effecten op de ontwikkeling van kinderen. Zowel op emotioneel als op sociaal vlak. Voorlezen draagt bij tot een betere taal- en leesvaardigheid van het kind. Hoe vroeger en regelmatiger kinderen worden voorgelezen, hoe groter de voordelen zijn. Voorlezen heeft tal van positieve effecten op de ontwikkeling van kinderen. Zowel op emotioneel als op sociaal vlak. ... Lees meer »

Voorlezen heeft tal van positieve effecten op de ontwikkeling van kinderen. Zowel op emotioneel als op sociaal vlak. Voorlezen draagt bij tot een betere taal- en leesvaardigheid van het kind. Hoe vroeger en regelmatiger kinderen worden voorgelezen, hoe groter de voordelen zijn.


Voorlezen heeft tal van positieve effecten op de ontwikkeling van kinderen. Zowel op emotioneel als op sociaal vlak. Voorlezen draagt bij tot een betere taal- en leesvaardigheid van het kind. Hoe vroeger en regelmatiger kinderen worden voorgelezen, hoe groter de voordelen zijn. Daarom kan je met je kids van 4 tot 8 jaar terecht in de bib. Daar kunnen ze luisteren naar de mooiste, grappigste en spannendste verhalen. Bij het eerste bezoek krijgen alle kinderen een leuk cadeautje. 

Bib Couwelaar
Bib Couwelaar
Te Couwelaarlei 120
2100 Deurne
wo 9 december 2020om 14:30
cultuurcentrum Deurne | CC Deurne
gratis
www.ccdeurne.be/nl/event/75498/iedere...