u bent hier

Leeslekker: Ik zie je graag

3 +

Literatuur


Het is jeugdboekenmaand. Dat is een groot feest! Een feest vol leesplezier. Er zijn bijzonder veel boeken die een feest zijn om te lezen. De voorlezers hebben de feestelijkste boeken naar boven gevist uit de bibliotheek en lezen ze speciaal voor jouw kind voor. Een feestelijke weg langs fascinerende avonturen en verwonderde momenten. Onder de boekenboom luisteren de kinderen naar ontroerende, ... Lees meer »

Het is jeugdboekenmaand. Dat is een groot feest! Een feest vol leesplezier. Er zijn bijzonder veel boeken die een feest zijn om te lezen. De voorlezers hebben de feestelijkste boeken naar boven gevist uit de bibliotheek en lezen ze speciaal voor jouw kind voor.


Een feestelijke weg langs fascinerende avonturen en verwonderde momenten. Onder de boekenboom luisteren de kinderen naar ontroerende, ontspannende en opgewekte verhalen.


De voorleessessie duurt een uurtje. Je (klein)kind kan vrijblijvend aansluiten en vertrekken. Ondertussen kies je rustig je boeken uit, lees je de krant met een kopje thee of koffie in de comfortabele zitstoelen of blader je door tijdschriften op de tablets terwijl je oogappel geniet van een mooi verhaal.

Voorlezen in de bib
Bibliotheek Viswater
Tongerlostraat 2
2040 Berendrecht
woensdag 10 maart 2021 van 14:30 tot 15:30
Vrijetijdscentrum De Schelde
gratis
Bestel tickets
www.vrijetijdscentrumdeschelde.be/nl/...