u bent hier

Leesclub | Het moois dat we delen

Literatuur


Voorafgaand aan het gesprek (grote leesclub) met Ish Ait Hamou (op 29 oktober) organiseren we twee identieke leesclubavonden rond het boek Het moois dat we delen. Met Paul De Dijn en een glas wijn Zin om met een glaasje wijn in de ene hand en het boek in de andere, onder leiding van Paul De Dijn, jouw leeservaringen met andere lezers te delen? Op voorhand inschrijven is sterk aan te bevelen, ... Lees meer »

Voorafgaand aan het gesprek (grote leesclub) met Ish Ait Hamou (op 29 oktober) organiseren we twee identieke leesclubavonden rond het boek Het moois dat we delen.

Met Paul De Dijn en een glas wijn

Zin om met een glaasje wijn in de ene hand en het boek in de andere, onder leiding van Paul De Dijn, jouw leeservaringen met andere lezers te delen? Op voorhand inschrijven is sterk aan te bevelen, wanneer een leesclub uitverkocht is kan een plaats niet meer gegarandeerd worden.


Literaire lezing Ish Ait Hamou inbegrepen

Voorafgaand aan het gesprek (grote leesclub) met Ish Ait Hamou (op 29 oktober) organiseren we twee identieke leesclubavonden rond het boek Het moois dat we delen. Met een ticket van deze leesclub kan je een gratis ticket voor de lezing afhalen aan het onthaal van de bib of cc De Kern.


Het moois dat we delen

Soumia en Luc wonen in dezelfde buurt, maar kennen elkaar niet. Zij probeert wanhopig het verleden achter zich te laten. Hij leeft in en met het verleden. Wanneer ze elkaar bij toeval leren kennen, komen ze voor verscheurende keuzes te staan. Een stille, benauwende en tegelijk hoopgevende roman over de harde noodzaak, maar ook de mogelijkheden, om in een wijk samen te leven.

Het moois dat we delen
Bibliotheek Bist
Bist 1
2610 Wilrijk
donderdag 22 oktober 2020om 20:15
cultuurcentrum De Kern | CC De Kern
€ 6,0
Sign Up
www.ccdekern.be/nl/event/75544/leescl...