u bent hier

Leer hoe je anderen en jezelf kan healen (vrijblijvende online sessie)

22 +

Zingeving, filosofie en religie


Je wil al jouw talenten ten volle ontwikkelen en ontplooien om zo een beter, gelukkiger en gezonder mens te worden. De Tao Hands opleiding reikt jou die mogelijkheden aan. Op een eenvoudige manier leer je hoe je niet alleen jouw gezondheid en relaties verbetert maar ook die van allen die jou dierbaar zijn. Tijdens deze gratis informatie avond leer je alles over deze opleiding. De Tao Hands ... Lees meer »

Je wil al jouw talenten ten volle ontwikkelen en ontplooien om zo een beter, gelukkiger en gezonder mens te worden. De Tao Hands opleiding reikt jou die mogelijkheden aan. Op een eenvoudige manier leer je hoe je niet alleen jouw gezondheid en relaties verbetert maar ook die van allen die jou dierbaar zijn.
Tijdens deze gratis informatie avond leer je alles over deze opleiding.

De Tao Hands methode steunt op eeuwenoude wijsheid verrijkt met hedendaagse wetenschappelijke verworvenheden. Het is een efficiënte vorm van healing om het zelfherstellend vermogen van ieder organisme te activeren en te verbeteren.

De energie stromen van cellen, organen en lichaamssystemen worden geopend en versterkt om blokkades op te heffen voor een betere gezondheid en harmonieuzer geluk.

Duizenden mensen wereldwijd gebruiken Tao Hands met verbluffende resultaten. Ook in Vlaanderen maken honderden healers deel uit van deze hechte familie.
Schrijf vandaag nog in en voel je vrij om dit bericht door te sturen naar iedereen die volgens jou kan profiteren van deze krachtige methode.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Tao Center Antwerp
Italiëlei 48
2000 Antwerpen
dinsdag 26 januari 2021 van 19:00 tot 20:30
Tao Center Belgium
gratis
events-belgium.drsha.com/tao-hands-fr...
info@taocenterbelgium.com