u bent hier

Leer coderen met Coderdojo | 21/03 & 16/05 GEANNULEERD

7 +

Wetenschap


Tijdens Coderdojo leer je programmeren, games en robots maken. Je gaat meteen zelf aan de slag met Scratch en leert al doende hoe programmeren werkt. Heb je al wat ervaring met Scratch? Dan is Micro:bit, Arduino of Python misschien iets voor jou! Inschrijven kan telkens 1 maand op voorhand via www.coderdojobelgium.be > praktisch > inschrijven > Aartselaar. Wie inschreef voor de vorige dojo of ... Lees meer »

Tijdens Coderdojo leer je programmeren, games en robots maken. Je gaat meteen zelf aan de slag met Scratch en leert al doende hoe programmeren werkt. Heb je al wat ervaring met Scratch? Dan is Micro:bit, Arduino of Python misschien iets voor jou!

Inschrijven kan telkens 1 maand op voorhand via www.coderdojobelgium.be > praktisch > inschrijven > Aartselaar. Wie inschreef voor de vorige dojo of op de wachtlijst stond, krijgt voorrang voor de volgende editie. Meld je dus zeker aan, ook al is de dojo volzet.

Meebrengen: Laptop | Begeleiding: CoderDojo coaches |
Max: afhankelijk van aantal coaches

Oproep: coaches gezocht
Om van Coderdojo een succes te maken, zoeken we steeds vrijwillige coaches om de jongeren te begeleiden. We zoeken zeker geen “lesgever”, maar iemand die jongeren helpt om zelf te ontdekken. Specialisatie in een specifiek domein (programmeertaal, web development, Arduino, Scratch) is fijn, maar niet noodzakelijk. Interesse? Neem contact op met lies.lemmens@aartselaar.be voor meer informatie.

Voor 7- tot 18-jarigen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Chalet De Hamer
della Faillelaan 21
2630 Aartselaar
za 16 mei 2020 van 14:00 tot 17:00 za 13 juni 2020 van 14:00 tot 17:00
Cultureel Centrum Aartselaar
gratis
ccaartselaar.recreatex.be/
cultuur@aartselaar.be
03 877 28 75
ccaartselaar.recreatex.be