u bent hier

Le Groupe Acrobatique de Tanger

Circus


In ‘Halka’ keert het gezelschap naar het strand, een plaats waar lichamen worden verborgen of blootgesteld. Waar mensen komen om te spelen, flirten en ontspannen. Het wordt opnieuw een bijzondere ervaring met twaalf acrobaten, zangers en muzikanten. Samen tarten ze de wetten van de zwaartekracht. Op het strand van Tanger komen acrobaten trainen: een unieke traditie in Marokko met een eigen ... Lees meer »

In ‘Halka’ keert het gezelschap naar het strand, een plaats waar lichamen worden verborgen of blootgesteld. Waar mensen komen om te spelen, flirten en ontspannen. Het wordt opnieuw een bijzondere ervaring met twaalf acrobaten, zangers en muzikanten. Samen tarten ze de wetten van de zwaartekracht.

Op het strand van Tanger komen acrobaten trainen: een unieke traditie in Marokko met een eigen geschiedenis. Acrobatie wordt er op een zeer hoog niveau beoefend door de vele ‘troupes’ en families. Sanae El Kamouni bracht de acrobaten in contact met Europese theatermakers en richtte zo Groupe Acrobatique de Tanger op. Hun eerste voorstelling ‘Taoub’ bleek een schot in de roos. Sindsdien spelen ze internationaal voor volle, enthousiaste zalen.

In ‘Halka’ keert het gezelschap terug naar het strand, een plaats waar lichamen worden verborgen of blootgesteld. Waar mensen komen om te spelen, flirten en ontspannen. Het strand als eeuwige lege pagina waar voetafdrukken gewist worden door de wind. Deze keer werken ze samen met Abdeliazide Senhadji, dé godfather van acrobatiek en bezieler van het befaamde circuscollectief Cie XY. Het wordt opnieuw een bijzondere ervaring met twaalf acrobaten, zangers en muzikanten. Samen tarten ze de wetten van de zwaartekracht.

Toon kaart Cultuurcentrum Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
woe 30/01/19 om 20:00
Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
€ 25,0
themisweb.fr/indivnew/fListeManifs.as...
info@zwaneberg.be
015 25 07 70
www.zwaneberg.be/e1035/le-groupe-acro...