u bent hier

LAZARUS leest iedere dag voor uit Misdaad en Straf (online / video en podcast)

Literatuur


Misdaad en Straf is een Russische klassieker van Dostojevski uit 1866. Een kanjer van een boek. In de lente van 2022 brengt LAZARUS dit straffe verhaal op de scène. Maar eerst lezen ze het boek en delen ze dat leesplezier graag met jullie! Misdaad en Straf wordt gelezen door Koen De Graeve, Pieter Genard, Günther Lesage, Joris Van den Brande en special guest Ariane van Vliet. --- Je probeerde ... Lees meer »

Misdaad en Straf is een Russische klassieker van Dostojevski uit 1866. Een kanjer van een boek. In de lente van 2022 brengt LAZARUS dit straffe verhaal op de scène. Maar eerst lezen ze het boek en delen ze dat leesplezier graag met jullie!

Misdaad en Straf wordt gelezen door Koen De Graeve, Pieter Genard, Günther Lesage, Joris Van den Brande en special guest Ariane van Vliet.

---

Je probeerde het boek al eens te lezen maar las het niet uit? Goed nieuws: zet je lekker lui in je zetel en laat het leeswerk aan anderen over… Of geniet gewoon opnieuw van dit verhaal en laat LAZARUS je gezelschap houden. Je krijgt elke avond voor het slapengaan een (klein) uurtje uit dit verhaal te horen. Spannend, gemakkelijk en zo weer een boek op je checklist afgevinkt.

---

van do 3 dec tot het boek uit is
elke avond om 21u
via Youtube, Soundcloud of je podcastapp

Je kan het ook dagelijks (gratis) herbekijken of herbeluisteren waar en wanneer jou dat past.

meer info: https://www.arsenaallazarus.be/kalender/item/lazarus-leest-het-boek-misdaad-en-straf

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart ARSENAAL/LAZARUS (UiTPAS)
Hanswijkstraat 63
2800 Mechelen
Van do 3 december 2020 21:00 tot wo 23 december 2020 22:00
ARSENAAL / LAZARUS
gratis
www.arsenaallazarus.be/kalender/item/...