u bent hier

Laureaten Supernova - NIEUWE DATUM!

Klassieke muziek


Dit jonge maar zeer getalenteerde kwartet brengt moderne interpretaties van grote klassieke werken, met een duidelijke stedelijke toets. Peteris Vasks uit Letland is een van de meest prominente componisten van onze tijd. Sterk gehecht aan zijn land en moedertaal, deelt Vasks graag zijn wortels. Dit doet hij door gebruik te maken van bepaalde kleuren, sferen of muzikale smaken die de ... Lees meer »

Dit jonge maar zeer getalenteerde kwartet brengt moderne interpretaties van grote klassieke werken, met een duidelijke stedelijke toets. Peteris Vasks uit Letland is een van de meest prominente componisten van onze tijd. Sterk gehecht aan zijn land en moedertaal, deelt Vasks graag zijn wortels. Dit doet hij door gebruik te maken van bepaalde kleuren, sferen of muzikale smaken die de luisteraar onderdompelen in het Lets universum. Zijn pianokwartet uit 2001 is hier een goed voorbeeld van. ...

Dit jonge maar zeer getalenteerde kwartet brengt moderne interpretaties van grote klassieke werken, met een duidelijke stedelijke toets.

Peteris Vasks uit Letland is een van de meest prominente componisten van onze tijd. Sterk gehecht aan zijn land en moedertaal, deelt Vasks graag zijn wortels. Dit doet hij door gebruik te maken van bepaalde kleuren, sferen of muzikale smaken die de luisteraar onderdompelen in het Lets universum. Zijn pianokwartet uit 2001 is hier een goed voorbeeld van.

Het derde pianokwartet (in do klein, opus 60) van Brahms uit 1874, beter bekend als het Werther kwartet, is een van de hoekstenen van zijn carrière.
Warm aanbevolen!

Aperitief na het concert

16 -14 euro
-19 jaar: 8 euro

HERNEMING!

Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel nog geen tickets bestellen voor deze activiteit. Van zodra we voldoende zekerheid hebben, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media.

Toon kaart Kasteel d'Ursel
Wolfgang d'Urselstraat 9
2880 Hingene
zondag 28 maart 2021 van 11:00 tot 12:30
Kasteel d'Ursel
€ 16,0
www.kasteeldursel.be