u bent hier

Late Night

Pop en rock


De Mens, legendes in de Nederlandstalige rockmuziek, zakken om de vijf-zes jaar graag af naar de talrijke mooie theaters en cultuurzalen die ons land rijk is. Begin 2021 brengt hun Late Night -tour hen ook naar Ter Dilft. In maatpak. En in het intieme decor van een sfeervolle laatavond-talkshow. De Mens zijn al meer dan vijfentwintig jaar leverancier van Doorvoeld Entertainment (c), en zijn ... Lees meer »

De Mens, legendes in de Nederlandstalige rockmuziek, zakken om de vijf-zes jaar graag af naar de talrijke mooie theaters en cultuurzalen die ons land rijk is. Begin 2021 brengt hun Late Night -tour hen ook naar Ter Dilft. In maatpak. En in het intieme decor van een sfeervolle laatavond-talkshow. De Mens zijn al meer dan vijfentwintig jaar leverancier van Doorvoeld Entertainment (c), en zijn vandaag populairder en geliefder dan ooit. Ze zijn sowieso een band met een dwingend verhaal, dat ook ...

De Mens, legendes in de Nederlandstalige rockmuziek, zakken om de vijf-zes jaar graag af naar de talrijke mooie theaters en cultuurzalen die ons land rijk is. Begin 2021 brengt hun Late Night-tour hen ook naar Ter Dilft. In maatpak. En in het intieme decor van een sfeervolle laatavond-talkshow.

De Mens zijn al meer dan vijfentwintig jaar leverancier van Doorvoeld Entertainment (c), en zijn vandaag populairder en geliefder dan ooit. Ze zijn sowieso een band met een dwingend verhaal, dat ook het verhaal van zijn publiek is.

Dat wordt in De Mens Late Night op een geheel nieuwe, stijlvolle manier verteld. Met stemmige belichting, een comfortabele zetel en sterke verhalen rond de nu eens intiem, dan weer swingend gebrachte songs uit het eigen, rijke repertoire.

24 - 21 euro
-19 jaar: 12 euro
www.demens.be 

Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel nog geen tickets bestellen voor deze activiteit. Van zodra we voldoende zekerheid hebben, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media.

Schouwburg Ter Dilft
Sint-Amandsesteenweg 41-43
2880 Bornem
donderdag 21 januari 2021van 20:00 tot 21:30
Schouwburg Ter Dilft
apps.ticketmatic.com/widgets/ter_dilf...