u bent hier

Lappie Lapstok - Droomzuchten

3 +

Figuren en poppentheater


Roos zoekt een oplossing voor de vervelende dromen van Oetje Uil. Wanneer Oetje slaapt, droomt hij over Brommetje Vlieg. Die weet veel leuke spelletjes, maar zijn die wel zo leuk voor uiltjes? Tijdens deze leuke meespeelvoorstelling stappen de kinderen mee op het podium en gaan zo in het verhaal op. Oetje Uil wil niet slapen, want hij heeft van die vervelende dromen. Oetje probeert daarom zijn ... Lees meer »

Roos zoekt een oplossing voor de vervelende dromen van Oetje Uil. Wanneer Oetje slaapt, droomt hij over Brommetje Vlieg. Die weet veel leuke spelletjes, maar zijn die wel zo leuk voor uiltjes? Tijdens deze leuke meespeelvoorstelling stappen de kinderen mee op het podium en gaan zo in het verhaal op.

Oetje Uil wil niet slapen, want hij heeft van die vervelende dromen. Oetje probeert daarom zijn ogen zo lang mogelijk open te houden en bedenkt allemaal smoesjes om niet te moeten gaan slapen. Roos heeft ze allemaal al eens gehoord: zijn pyjama is op vakantie en zijn knuffel is ook nog niet moe…


Dan valt Oetje toch in slaap en droomt hij over Brommetje Vlieg. Die weet heel veel leuke spelletjes. Maar zijn die wel zo leuk voor uiltjes? Roos onderzoekt de dromen van Oetje Uil, en hoe de vriendjes dichter bij elkaar kunnen komen.


Tijdens deze meespeelvoorstelling gaan de kinderen samen met Roos, Oetje Uil en Brommetje Vlieg op het podium aan de slag. Zo gaan ze helemaal in het verhaal op.

 

Kindertheater (3-7 jaar)
Concertzaal De Schelde
De Keyserhoeve 66
2040 Zandvliet
dinsdag 7 juli 2020om 15:00
vrijetijdscentrum de Schelde
€ 4,0
Bestel tickets
www.vrijetijdscentrumdeschelde.be/nl/...